Horeca Topper

Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende baan in de horeca? Grijp nu je kans en wordt onderdeel van ons enthousiaste team bij Poco Mucho! Als horeca medewerker kun je jouw passie voor gastvrijheid en culinaire verwennerij tot uiting brengen. Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van het succes van Poco Mucho!

Top Kok

Ben jij een gepassioneerde en creatieve kok op zoek naar een spannende carrière? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons getalenteerde team bij Poco Mucho! Als kok kun je jouw culinaire vaardigheden en innovatieve ideeën laten stralen. Solliciteer nu en maak deel uit van de smaakvolle reis bij Poco Mucho!

Afwas held

Heb je altijd al willen proeven van de opwindende wereld van de horeca? Bij Central zoeken we een toegewijde afwasser die een essentiële rol wil spelen in ons team.

Geen ervaring vereist, alleen enthousiasme en de wil om te leren. Sluit je aan bij Central en ontdek de dynamiek achter de schermen.

Ben jij degene die ons team compleet maakt? Kom langs of bel ons op 053-4332222. Stuur je CV of motivatiebrief naar ons voor een nóg grotere kans!

Voor het gemak van sollicitaties kun je jouw CV of motivatiebrief sturen naar [email protected]. Ben jij de perfecte aanvulling op ons team? We kijken ernaar uit om van je te horen!